Πώς λειτουργεί

Partner
Student

Συνεργασία με την Desknet

Εαν είστε καθηγητής/δάσκαλος/μεταφραστής ή γενικότερα ασκείτε κάποιο ακαδημαϊκό επάγγελμα, μπορείτε να συνεργαστείτε με την εταιρεία DeskNet και να αναλαμβάνετε την εκπόνηση έργων (μαθητικές ή φοιτητικές εργασίες).

Η διαδικασία είναι ιδιαίτερα απλή! Κάνετε μια εγγραφή συμπληρώνοντας τη φόρμα εγγραφής καθώς και το ερωτηματολόγιο καθηγητή/μεταφραστή.Στην συνέχεια αναμένετε 1-2 εργάσιμες ημέρες να εξετάσουμε τα στοιχεία σας και να εγκρίνουμε τον λογαριασμό σας. Θα σας έρθει ένα e-mail όταν όλα είναι έτοιμα.

Εγγραφή στο Portal

Όλοι οι υποψήφιοι συνεργάτες, θα πρέπει να ολοκληρώσουν την εγγραφή τους στο portal στο οποίο θα πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα απαραίτητα πεδία του προφίλ (ηλεκτρονικό βιογραφικό, κατηγορίες ενδιαφέροντος κτλ). Απαραίτητη διαδικασία για να λαμβάνουν οι συνεργάτες ενημερώσεις για νέα θέματα του αντικειμένου τους είναι:

  • Η συμπλήρωση του “ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ” το οποίο βρίσκεται στην καρτέλα “ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΜΟΥ”.
  • Η συμπλήρωση της καρτέλας “ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ” το οποίο βρίσκεται στην καρτέλα “ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΜΟΥ”.
  • Αφού εγκριθεί ο λογαριασμός σας,μπορείτε να συνδέεστε ως μέλος και να συμμετέχετε σε δημοπρασίες εργασιών που αναρτούμε καθημερινά στο portal, δίνοντας απλά την δική σας οικονομική προσφορά για να αναλάβετε την εργασία. Εάν γίνει αποδεκτή η προσφορά σας θα ενημερωθείτε με e-mail,οπότε και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για αποδοχή και ανάληψη του έργου, καθώς και όλα τα διαδικαστικά!

Αναθέστε μας την εργασία σας

Αναθέστε την εργασία σας στην Desknet σε ένα δίκτυο 3000+ συνεργαζόμενων καθηγητών! Λάβετε προσφορές σε μόλις 2 ημέρες!

 

DESKNET PORTAL

Υπηρεσίες προς σπουδαστές και καθηγητές από μια ολοκληρωμένη ONLINE πλατφόρμα! Όλες οι υπηρεσίες μας παρέχονται δωρεάν! Εαν είστε καθηγητής ή μεταφραστής κάντε τώρα την εγγραφή σας ΔΩΡΕΑΝ!